This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please visit upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

高雄市國民教育輔導團教育資源平台 會員登入 會員註冊

« 上一篇 | 下一篇 »

在台灣,「四葉幸運草」是酢醬草的少數變種。若有四葉時,古老的的歐洲傳說裡,四片葉子代表了「名望」、「財富」、「健康」和「真愛」。而日本則認為三片葉子代表了「信仰」、「希望」和「愛情」,若多了一片葉子,則代表稀有而珍貴的「幸運」! 幸運草.pdf

如果你的網誌不支援引用網址自動搜尋功能,那麼你可以使用下列的直接引用網址來引用本文章:

http://blog.ceag.kh.edu.tw/trackback.php?id=503